توسط یک شرکت دانش بنیان در اصفهان، سامانه نرم افزاری استخراج اتوماتیک اطلاعات برگه های آمارگیری و نظرسنجی طراحی و تولید شد. به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت دیده پرداز صبا از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، موفق به طراحی سامانه استخراج اتوماتیک برگه های نظر سنجی و آمارگیری شد.
مدیر عامل شرکت دیده پرداز صبا و مجری این طرح نوآورانه در ارتباط با این سامانه گفت: این نرم افزار با نام تجاری "پُرسه" به بازار عرضه شده است و فرآيند استخراج اطلاعات انواع برگه های علامت گذاری شده را به صورت مکانیزه و با سرعت چندین هزار برگه در ساعت انجام می دهد.
حسین صیاد زاده افزود: نرمافزار پرسه با دارا بودن تمامی قابليت هاي سيستم برگهخوان VCS طراحی و پیاده سازی شده است و توانایی هایی همچون تشخيص هرگونه علامت (مانند تيك و ضربدر)، تشخيص هر نوع وسيله نوشتاري (مداد، خودكار، خودنويس)، تشخيص اعداد دست نويس يا چاپي، امکان مقایسه اصل فرم با نتایج استخراج شده، امکان برگه خوانی از دو روی برگه، بایگانی خودکار تصویر فرم ها، عدم حساسیت به چرخش فرم و نداشتن وابستگی به نوع چاپ و کاغذ را دارد.
به گفته وی، قابلیت تعریف هر نوع پرسشنامه، امکان وزن دهی به هر سوال و گزینه، تحلیل و بررسی سریع نتایج به صورت جدول و نمودارهای متنوع، گزارش گیری از قسمت های دست نویس فرم و همچنین قابلیت Export به قالب های Excel، Access، HTML، SPSSاز دیگر توانمندی های این سامانه است.
وی اظهار داشت: این نرم افزار به سخت افزار خاصی وابسته نیست و از هر نوع اسکنر موجود در بازار می توان به عنوان سخت افزار این سامانه استفاده کرد.
مدیر عامل شرکت دیده پرداز صبا عمده کاربرد این سامانه را در پروژههاي نظرسنجي و افكارسنجي، شركت هاي فعال در زمينه آمار، نظرسنجي و پژوهشگري، نظرسنجي از شركت كنندگان در همايشها و كنفرانسها بطور همزمان و ارائه گزارش در اختتاميه، نظرسنجي از مشتريان محصولات و خدمات، رايگيري و استخراج نتايج آراء (انتخابات سراسري، مجامع عمومي شركت ها، نهادها و سازمان ها) و آمارگيري ها و سرشماري ها عنوان کرد.
گفتنی است، شرکت دیده پرداز صبا از سال 1386 در پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استقرار یافته و تاکنون موفق به طراحی و ساخت سیستم تصویر برداری پیوسته، سیستم اندازه گیری پارامترهای ترافیکی مبتنی بر سنسور تصویر برداری و دستگاه درجه بندی دانه های ریز با استفاده از تکنولوژی ماشین بینایی شده است.